Tuesday, October 24

Spletna postaja

Že nekaj časa opazujem sceno izdelovalcev spletnih strani. V bistvu veliko delam z njimi. In naletim na različne vrste ljudi. Največ je umetnikov, ki tupijo svojo logigiko, poleg tega pa nimajo pojma zakaj na internetu sploh gre in kako se prodaja. Vsekakor je nekaj tudi že uveljavljenih in se jim ne da premakniti, če mastno ne zaslužijo...Opazujem pa mlad kolektiv, ki se prebija na površje. Spletna postaja na čelu z Markom Maherjem je vsekakor zadetek v polno. Če kaj rabiš, reče Marko: » Ni panike, bomo zrihtal« in to je to. Poleg tega pa imajo še enega hudega oblikovalca. Skratka, če boste rabili kaj cenovno ugodno, hitro in zanesljivo, se obrnite na njih.

P.S.: Pa nihče mi ni rekel naj kaj napišem!



NAZAJ

6 Comments:

At 26 October, 2006, Anonymous Anonymous said...

hmm kaj pa vem mene ne prepričajo kaj preveč...

 
At 01 November, 2006, Anonymous Anonymous said...

Nič posebnega ni njihova stran in ni nič kar bi me pritegnilo. Stil oblikovanja viden že pred leti....

 
At 06 November, 2006, Anonymous Anonymous said...

sorry, sam to pa res ni ne vem kaj.

 
At 06 November, 2006, Anonymous Anonymous said...

Če mene vprašate, je ključnega pomena pri spletni strani rezultat, ki ga dosega. In ta je v prvi vrsti, po naših izkušnjah, posledica primernega koncepta strani, ki obiskovalca 'zmotivira' in vodi od obiska do cilja. Razni pretirano 'kreativni' elementi so pri tem najpogosteje škodljivi (razen v nekaj primerih) in jih naročnikom odsvetujemo. Glede na dobre odzive naročnikov in rezultate menim, da razmišljamo v pravo smer.

Lep pozdrav,
Marko Maher
spletnaPOSTAJA d.o.o.

 
At 08 November, 2006, Anonymous Anonymous said...

Smo vidli tud boljše..nič posebnega....

 
At 12 January, 2007, Anonymous Anonymous said...

Marko Mager: spletna stran, če že tako imenujete svoje izdelke, ne more dosegati najboljših rezultatov, če je slabo zasnovan/oblikovana/... kar vaše strani roko na srce so.
Prepričan pa sem, da se boste s časom naučili, predvsem od konkurence, ki dela projekte z dobro podkovanimi strokovnjaki.
Priporočam prvo domače branje: http://www.digital-web.com/

 

Post a Comment

<< Home